Android Bildirim Sesleri Nasıl Değiştirilir?

Pek çok kişi Andorid işletim sistemini kişileştirme seçenekleri fazla olduğu için tercih ediyor. İşte Andorid işletim sisteminde özelleştirme seçenekleri!

Akıllı telefonları artık hayatımızın her anında ve kullanıcılar bu cihazları günün her anı kullandığı için bir süre sonra arayüzlerinden seslerinden sıkılıyor. Bir de artık pek çok işi akıllı telefon kullandığı için telefonumuzun bildirim sesini başka kullanıcılar da kullanabiliyor. Bu durumda yaşanan kaygılara son vermek çok kolay.
Andorid işletim sisteminde bildirim seslerini ayarlar mesnüsünden değiştirebilirsiniz ancak bu durum pek çok kullanıcı için zor gelebilir. Bu durumda kullanıcıların imdadına MegaSound uygulaması ilaç gibi yetişiyor. MegaSound uygulası akıllı telefonunuzun bildirim seslerinin hepsinin değiştirilmesine imkan sağlıyor.
Google Play Store'dan MegaSound programını kolayca indirip programı açtığınızda telefonunuzda yüklü olan uygulamalar geliyor. Ve bildirim sesini değiştirmek istediğiniz uygulamaya tıklayıp açılan menüden yeni bildirim sesini ya da zil sesini seçebilirsiniz. Bu bildirim seslerini telefonunuzda yüklü olan sesleri seçebileceğiniz gibi MegaSound programında olan sesleri de seçebilirsiniz. MegaSound programını kullarak uygulamarın ya da telefonunuzun bildirim seslerini değiştirmek bu kadar basit.
sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?