Android'de SMS Zamanlama Nasıl Yapılır?

Android işletim sistemi arkasında aldığı açık kodlu yapısıyla kullanıcılara pek çok yenilik sunuyor. İşte Andorid'de SMS zamanlamanın nasıl yapılacağı...

Bilinidği gibi artık pek çok kişi anlık mesajlaşma uygulamarı üzerinden konuşuyor. Ancak bazı kullanıcılar halen daha SMS üzerinden iletişime geçiyor. Bu yazımızda Andorid işletim sistemine sahip cihazlarda SMS'i nasıl zamanlayacağımızı aktaracağız.
1- Google'ın Andorid için resmi mağazası olan Google Play Store'dan SMStagger uygulamasını indirin.
2- Uygulamayı kurup açtıktan sonra yeni bir mesaj yazmaya başlayın.
3-Mesajınızı yazın ve göndereceğiniz kişiyi ve zamanı seçin.
4- Mavi renk içine alınan "Schedule Text" butonunna dokunuz. Bu aşamadan sonra belirlediğiniz vakit geldiğinde program o mesajı kişiye iletecektir.
Uygulamanın şu an sadece Google Play Store'da Android için olduğunu ve Ücretsiz olarak indirilebildiğini hatırlatalım.
sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?