Apple iPhone 5S satışını durdurdu!

Apple bilindiği gibi 21 Mart tarihinde yeni iPhone modelini tanıtılmıştı.Bu model iPhone 5S'in güncellenmişiydi.Apple yeni iPhone'un ardından iPhone 5S satışını durdurdu!

Apple bilniidği gibi 21 Mart tarihinde yeni ürünlerini tanıtmıştı. Apple bu etkinlikte uzun süredir konuşulan yeni iPhone modeli iPhone SE'yi tanıtmıştı. Apple'ın yeni iPhone modeli iPhone SE iPhone 6 Plus donanımına sahip bir iPhone 5S olarak tanımlanabilir.

Apple yeni tanıttığı telefonun daha çok satması için her zaman yaptığı şeyi yaptı ve iPhone 5S'i online mağazasında ki satışını durdurdu.

Bilinidği gibi 2 yıl önce tanıtılan iPhone 5S ile birlikte iPhone 5C'da tanıtılmıştı ve buınun ardından Apple iPhone 5'i de satıştan kaldırmıştı. iPhone 5S yerini iPhone SE'ye bırakarak 1.499TL civarlarında bulunan iPhone 5S yerine artık 1.999TL'den başlayan fiyatlarla satılan ve 2.399TL'ye kadar çıkan iPhone SE satın alınabilecek.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?