Apple yeni bir MacBook tanıtabilir!

Apple bilinidği gibi 21 Mart tarihinde düzenlemiş olduğu etkinlikte yeni bir iPhone ve iPad Pro'nun yeni 9.7 inç'lik modelini tanıtmıştı.Apple yakında Macbook tanıtabilr!

Apple hiç beklenmedik bir tarihte yani 21 Mart'ta uzun zamandır iddila halinde olan ürünlerini tanıtmıştı. 4 inç'lik bir iPhone tanıtan ve 9.7 inç'lik iPad Pro tanıtan Apple bilinidği gibi yeni bir Mac ürünü tanıtmamıştı. Gelen son iddialara göre Apple çok zamanda yeni MacBook ürünlerini tanıtabilir.

Son güncellemede ki OS X kodlarına bakıldığında Apple'ın yeni oyuncağı görülmüş olabilir. Bu modelin 2016 yılının ortalarında tanıtılması bekleniyor.

9to5Mac sitesi tarafından ortaya atılan bu iddiaya göre 12” MacBook çok yakında geliyor. Apple'ın bu tanıtımı iOS ve OS X'in tanıtılacağı geliştirici konferansında yapması bekleniyor. Ayrıca Apple'ın MacBook Air modellerinin geleceği ve 13 ve 15 inçlik sürümlerini de çıkartacağı konululan iddialar arasında.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?