iOS 9.3 sorunlu geldi!

Apple'ın 21 Mart etkinliğinin ardından dağıtılan iOS 9.3 beraberinde pek çok yeniliği de getiriyordu. Fakat sistem cihazlarda ciddi sorunlara yol açtı!

Apple'ın iOS 9 işletim sistemi bir türlü düzelemedi. Apple'ın 21 Mart etkinliğinden sonra gelen iOS 9.3 işletim sistemi kullanıcılar için pek çok yeniliği de beraberinde getiriyordu. Ancak sistem yüklendiği cihazlarda çeşitli sorunlara neden oldu. Apple bunun ardından güncellemeyi geri çekti. Güncellemeyi yapmak isteyen kullanıcılar iTunes üzerinden cihazlarını güncelleyebilir açıklamasını yapan Apple'ın bakalım iOS 9 ile mücadelesi ne halde ?

Apple'ın 21 Mart'ta iOS 9.3'ün finak sürümünü yayımlamıştı. Bu güncellemeyi cihazlarına yükleyen kullanıcılar etkinleştirme hatası nedeniyle güncellemeyi bir türlü tamamlayamadı. Etkinleştirme kilidi ekranında kalma sorunu pek çok kullanıcı tarafından Apple'a şikayet edilince Apple bunun ardından Apple iOS 9.3 güncellemesini geri çekti.

Apple'ın bu soruna çözümü ise yeni sürümü cihazları üzerinden değil de iTunes üzerinden yüklemeri yönünde. Son olarak bu sorunun genel olarak iPad 2 ve iPhone 5S üzerinde yoğunlaştığını belirtelim.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?