LG G5 Lite görüntülendi!

LG'nin yeni amiral gemisi olan LG G5'in daha düşük özelliklere sahip modeli olması beklenen LG G5 "Lite" ' ın özellikleri sızdırıldı. İşte LG G5 "Lite" 'ın özellikleri!

MWC 2016 fuarında tanıtılan LG'nin yeni amiral gemisi LG G5'i tanıtmıştı. Modüler bir yapıda yüksek özelliklere sahip olan LG G5 çıktığı andan itibaren çok beğenilmişti.

LG bu ilginin farkında olsa gerek bu modelin biraz daha özelliklerinde kırparak daha uygun modelli LG G5 Lite modeli hazırlamaya başladı bile. LG G5'den daha düşük özelliklere sahip olacak bu modelin özellikleri sızdırıldı.

LG G5'ten farklı olarak Snapdragon 820 yerine Snapdragon 652 işlemciyle gelmesi beklenen ve 4GB yerine de 3GB RAM ile gelmesi bekleniyor.

LG G5 Lite'da kullanacak olan bu çip setten dolayı VR 360 sanal gerçeklik gözlüğünü desteklemeyek. Bu cihazın bomba özelliğinin ise başta değiştirilebilir bir batarya olmak üzere modüler form yapısı ve onun uzantısı olan Hi-Fi ses aparatı vb. gibi aksesuarlar bu modelde de mevcut. Yani işlemci ve RAM miktarı hariç diğer tüm özellikler G5 ile aynı.

Uygun fiyatlı olması beklenen bu modelin çok yakın zamanda tanıtılması bekleniyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?