Line Operatör oluyor!

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması Line, operatör olmak için gerekli evrakları tamamladı. Peki bundan sonra ne olacak ?

Japon merkezli popüler anlık mesajlaşma uygulaması Line bilindiği gibi WhatsApp'ın en büyük rakiplerinden. Line her gün gelişmeye devam ede dursun, Line'ın yeni girişimi belli oldu. Daha önce Nokia'nın Mix Radio servisini alan Line sonradan bu servisi kapatacağını duyurmuştu. Şimdi ise Line Japonya'da operatör oluyor.

Line bu yönde gerekli adımları atmış bulunmakta ve bu yaz itibari ile servisin hayata geçmesi bekleniyor. Bu servisten yararlanmak için elbette ki Japonya'da yaşamanız gerekiyor. Line Mobile ile birlikte kullanıcılar Line'ın sohbet ve arama hizmetlerinden sınırsız bir biçimde yararlanabilecekler, ayrıca bu hizmetle Facebook ve Twitter'a da ücretsiz erişebilecekler. Line Mobile'in fiyatlarının 4.40 dolardan başlayacağı açıklandı.

Son olarak Line'ın Japonya'da operatör olarak işi zor. Zira Japon halkının yarısından fazlası akıllı telefon kullanmıyor. Bakalım Line ne gibi yol izleyecek.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?