Windows 10 Mobile kullanım oranları arttı!

Microsoft bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda yeni Windows Mobile sürümü olan Windows 10 Mobile sunulmuştu. Gelen son raporlara göre Windows 10 Mobile çok sevildi!

Microsoft Windows 10 işletim sistemi ile birlikte önceki işletim sistemlerine göre bambaşka yeni bir sayfa açmıştı. Windows 10 işletim sistemi bilindiği gibi ilk yıl ücretsiz olarak sunulacaktı. Windows 10'un mobil cihazlarda çalışacak sürümü olan Windows 10 Mobile bilindiği gibi Windows 10 çıktıktan kısa bir süre sonra çıkacaktı. Ancak Windows 10 Mobile epey bir gecikerek geçtiğimiz haftalarda sunmuştu.

Windows 10 Mobile kullanıcılar tarafından çok sevildi. AdDuplex'in gerçekleştirdiği araştırmaya göre Windows Phone 8.1'in Windows'lu telefonlar arasındaki kullanım oranı ise önceki aya göre yüzde 0,6 gerilemiş görünüyor. Windows Phone 7.x'in yüzde 0,6, Windows Phone 8'in ise yüzde 1,1 gerilediğini hesaba katarsak, Windows 10 Mobile'ı kullanan yeni cihazların oranının en az yüzde 2,4 olduğunu görülüyor.

Bakalım ilerleyen zamanlarda Windows 10 Mobile'in kullanım oranları artmaya devam edecek mi ?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?