Apple Watch 2 Bomba Özellikle Gelebilir!

Apple bilinidği gibi yeni iPhone 7 çalışmalarına ağırlık verse de Apple'ın akıllı saati olan Apple Watch 2'de çok merak ediliyor. Apple Watch 2 hakkında tüm detaylar!



Apple'ın ilk giyilebilir teknoloji ürünü olan Apple Watch bilindiği gibi kullanıcılar tarafından çok sevildi. Bunun üzerine Apple yeni akıllı saati Apple Watch 2 hakkında çalışmalara hız verdi. Yeni Apple Watch hakkında ortaya pek çok iddia atıldı. Bunlardan birisi de yeni Apple Watch'ın kamera ile geleceğiydi. Bu sayede kullanıcılar FaceTime ya da Sesli FaceTime görüşmeleri yapabileceklerdi.

Apple Watch 2 hakkında ortaya atılan yeni bir iddia ise saatin celluar yeni sim kart desteğiyle geleceği. Cihaz bu sayede mobil olarak internete bağlanabilecek. Saatte bulunacak bu özellikle Apple Watch 2'nin bir iPhone'a bağlılığı ortadan kalkmış olacak.

Son olarak güvenlir kaynaklar Apple'ın yeni akıllı saati olan Apple Watch 2'nin Eylül ayında yeni iPhone'ların tanıtımında boy gösterebileceği yönünde. Bakalım Eylül ayında bizleri neler bekleyecek.