Apple'dan Macbook İçin Dokunmatik Klavye Patenti!

Apple'ın çok sevilen dizüstü bilgisayarı Macbook'u yeni klavye ile gelebilir.Apple'ın almış olduğu son patentle dizüstü bilgisayarlarda devrim yaşatabilir. İşte detaylar!



Apple bilindiği gibi kullanıcılara her zaman yeni, eskiyi hiçe sayan ürünler tanıtmayı başarmıştı. Apple'ın almış olduğu son patent pek çok MacBook kullanıcısında heyecan yarattı. Peki Apple MacBook'lar için nasıl bir patent aldı?


Apple'ın yeni patenti kullanıcıların MacBook'larını herhangi bir tuşa gerek kalmadan kullanmalarını sağlıyor. Apple'ın Macbook'larında ve diğer pek çok dizüstü bilgisayarlada kaldırılan sayısal tuş takımıda Apple'ın yeni patentinde unutulmamış. Kullanıcılar artık kullanılmayan bu tuş takımını MAcBook'un gövdesinde diledikleri yere koyabiliyorlar. Apple'ın yeni patentinde kullanıcıların tuşların yerini kolay bulmaları da unutulmamış. Kullanıcılar tuşların yerini aydınlatılmış küçük bölmeler sayesinde bulacak. Ayrıca Apple'ın bu klavyesinin temizlenmesi de diğer klavyelere göre çok daha kolay olacak.


Apple bilindiği gibi daha önce de pek çok patent almış ancak bunların bazılarını kullanmamıştı. Apple'ın bu yeni patentini ürünlerinde kullanıp kullanmayacağı ise bilinmiyor.