Apple'ın Özel Tasarım iPad Pro'sunun Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Apple'ın ürünleri bilindiği gibi kullanıcılar tarafından oldukça beğeniliyor. Apple'ın müze için tasarladığı yeni iPad Pro çok beğenilse de fiyatı dudak uçuklatıyor!



Apple bilinidği gibi her zaman ürünlerin tasarımına önem vermiştir ve Apple'ın ürünleri çoğu zaman piyasada ki rakiplerinin fiyatlarından daha fazla olmuştur. Apple, özel bir etkinlik için yeni nesil tableti olan iPad Pro'yu k ısmende olsa yeniden tasarladı.

İngiltere'de bulunan bir müze için özel olarak tasarlanan Apple'ın yeni iPad Pro'su sonunda görücüye çıktı. Yani iPad Pro'nun elbette ki en çok konuşılacak kısmı özelliklerinden ziyade tasarımı. Parlak Altın rengine sahip olan bu iPad Pro için Apple tarafından özel olarak üretilen mavi renkli kılıf ve Apple Pencil tutacağı da unutulmamış.

Bilindiği gibi bir İngiliz olan Apple'ın baş tasarımcısı Jony Ive İngiltere'de ki müzenin ziyaretçi sayısını arttırmak için böyle bir jest yaptı. Ayrıca Jony Ive'ın özel olarak tasarladığı yeni iPad Pro'nun sadece tasarımı ve aksesuarları özel değil. Fiyatı da bir o kadar özel olan iPad Pro'nun 17.500 $ fiyat etiketi bulunuyor.