Askerimizin Hayatını iPhone Kurtardı!

Mardin'in nusaybin ilçesinde PKK ile çatışmaya giren Uzman Çavuş Mustafa Bozok'un hayatını cebindeki telefon kurtardı...



Mardin'in nusaybin ilçesinde çatışmalar devam ediyor üzülerek bir askerimizin şehit olduğunu ögrenmişti. Ancak bir güzel haberde bizi sevindirdi. Haberimizin içeriğinde teknoloji barındırdığı için sizlerle paylaştık. Uzman Çavuş Mustafa Bozok'un hayatını cebinde bulunan iPhone telefonu kurtardı kendisine gelen kurşun telefonuna isabet ederek kendisinin hafif yararlanarak hayatını kurtaran iPhone cep telefonu oldu. Mustafa Bozok Jandarma Uzman Çavuş kıdeminde Niksar Tokat'ın Kümbetli köyünde görevli ancak günden güne artan terör olaylarından dolayı 7 aydır güneydoğu bölgesinde.

Diyarbakır ve Şırnakta görev yapan Mustafa Bozok olayların olduğu Nusaybine geldi. Çıkan çatışmada Bozok'u hedef alan hain kurşun sonuçu yaralandı. Sağ bacağına gelen kurşun Bozok'un patolonun cebindeki iPhone'e isabet etti ve bu sayede Mustafa Bozok'un hayatı kurtulmuş oldu. Telefon kullanılamaz hale geldi ama askerimizin hayatının kurtulmasına sebep oldu. Peki sizce iPhone kadar dayanıklı başka bir telefon var mıdır?