Facebook Sayfalarında Otomatik Beğenme Hatası!

Giderek büyüyen sosyal ağ Facebook'un sayfalarında uzun süredir bir hata var. Peki Facebook'un Sayfalarında ki bu hata ne ve bu hata ne zaman düzeltilecek!



Eğer sizinde Facebook Sayfanız varsa bugünlerde sayfanızın tuhaf hareketler sergilediğini görmüşsünüzdür. Facebook sayfaları artık gönderileri otomatik beğeniyor.

Bilindiği gibi günümüzde pek çok markanın kendi Facebook sayfaları bulunuyor. Facebook'ta olan bu hata sebebiyle kuruluşun ya da marka "kendini beğenmiş" imajı veriyor. Yani sayfa yöneticisi aslında gönderileri beğenmiyor, gönderiler Facebook'ta olan bir hata yüzünden otomatik olarak beğeniliyor.

Facebook'a bu hatayı raporlayan kullanıcılar ve markalar bunun markalarına kötü yansıdığını, kullanıcıların kendini beğenen markalara daha uzak durduklarını belirtti. Bu konu hakkında markalar kullanıcılarına durumu açıkladı.

Facebook yönetimi ise konuyu değerlendirdi ve konuyla ilgili yaptığı açıklamda sorun üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Sorunun çok kısa sürede düzeleceğini de açıklamasına ekledi.