Galaxy Note 6 Beklendiğinden Daha İyi Gelebilir!

Samsung'un başarılı Note serisinin yeni amiral gemisi Samsung Galaxy Note 6 beklenenden çok daha güçlü ve erken gelebilir. İşte tüm detaylar!



Samsung'un son yıllarda ki başarısı inkar edilemez ve Güney Koreli teknoloji devi her yıl tanıttığı akıllı telefonlar ile bu başarısının üzerine daha çok koyuyor. Bilindiği gibi bu yılın başında Samsung yeni amiral gemileri olan Samsung Galaxy S7 ve Samsung Galaxy S7 Edge modelini kullanıcılara sunmuştu. Samsung'un bu yeni modelleri kullanıcılar tarafından çok beğenildi ve daha ilk günlerden itibaren yüksek satış grafiği yakaladı. Bunun üzerine Samsung yılın sonlarına doğru tanıyacağı Note serisinin yeni amiral gemisi Galaxy Note 6'nın üzerine daha çok düştü. Son zamanlarda pek çok kaynak Samsung'un yeni akıllı telefonunun yani Galaxy Note 6'nın 6 GB RAM'e sahip olacağı ile çalkalanıyor. Bilindiği gibi günümüz bilgisayarlarında bile 6 GB RAM nadiren kullanılıyor. Yani buda demek oluyor ki Samsung Note 6 ile birlikte bilgisayarları geçmeyi hedefliyor.
Ayrıca Samsung'un depo stoklarına bakıldığında İris tarayıcıları görünüyor. Bu İris tarayıcılarının Samsung'un Note 6 modelinde kullanılacağı düşünülüyor. Son olarak Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge'in başarısı ve diğer sebeplerden dolayı Note 6'yı daha erken tanıtabilir. Bilindiği gibi Samsung geçtiğimiz sene de iPhone tanıtımını bahane göstererek Note 5'i beklenenden daha erken sürede tanıtmıştı.