HMD Yeni Amiral Gemisi “Moon Knight” İle Sahneye Çıkacak

Nokia'nın yeni sahibi HMD Global, yeni amiral gemisi akıllı telefonu HMD “Moon Knight” ile sahneye çıkmaya hazırlanıyor.



Son Nokia telefonlarının arkasındaki marka olan HMD Global, son zamanlarda kendi markası altında bütçe ve orta sınıf cihazlara odaklandı. Ancak sızdırılan özellikler, markanın HMD Moon Knight adlı yeni bir cihazla amiral gemisi pazarına yeniden girmeye hazırlanıyor olabileceğini gösteriyor.

HMD Moon Knight Tanıtılabilir

Bir kullanıcının X'teki paylaşımına göre, Moon Knight'ın Full HD+ çözünürlüğe ve 144Hz yenileme hızına sahip bir P-OLED ekrana sahip olması bekleniyor, ancak tam ekran boyutu bilinmiyor. Cihazın ayrıca Qualcomm'un en üst düzey işlemcisi olmasa da Snapdragon 8s Gen 3 yonga setiyle çalıştırılması muhtemel. RAM ve depolama alanıyla ilgili ayrıntılar sızıntıda yer almadı.

Göze çarpan özelliklerden biri, HMD Fusion'a benzer modüler bir tasarıma işaret eden POGO pimlerinin tasarım diline eklenmesidir. Telefonun ayrıca çift hoparlör ve alüminyum çerçeveye sahip olması bekleniyor.

HMD Moon Knight’ın, dörtlü kamera kurulumu içerdiği bildiriliyor ve tasarım Nokia Lumia'dan ilham alabilir.

Diğer haberlerde, HMD Global bütçe dostu Aura'nın halefi olan HMD Aura 2'yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Sızdırılan detaylar, 90Hz yenileme hızına sahip daha büyük 6,56 inç LCD ekran, çift kamera kurulumu (13MP + 0,8MP), 8MP ön kamera ve 4GB RAM ve 128GB'a kadar depolama alanına sahip daha güçlü bir UNISOC T603 işlemci dahil olmak üzere önemli yükseltmeleri ortaya koyuyor.