HP Chromebook 13 Modelini Duyurdu!

Google'ın zamanlarda yaygınlaştırmaya çalıştığı Chomebook modellerine bir yenisi daha eklendi. HP imzasını taşıyan yeni HP Chromebook 13'ün tüm detayları!



HP son günlerde değişim geçiriyor. İlk olarak Premium bilgisayarları için logosunu değiştiren HP şimdi de Google'ın masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için geliştirdiği Chrome OS işletim sistemi ile çalışan Chromebook 13 modelini düzenlediği özel etkinlikte tanıttı.

Hp bu projede Google ile ortak çalıştı. HP imzasını taşıyan Chromebook 13'ün özellikleri pek çok kullanıxıyı tatmin edecek cinsten . Cihazın özelliklerime gelecek olursak HP Chromebook 13 gücünü Intel'ın yeni nesil Core M işlemcisinden alıyor. Cihaz 4 GB 8 GB ve 16 GB olan 3 farklı modelle kullanıcılarla buluşacak. Chromebook 13'te 13.3 inç ekran bulunuyor ve bu bilgisayarın ağırlığı ise sadece 1.29 kg. Chromebook 13'ün Mayıs ayında 499 dolardan başlayan fiyatlarda satışa çıkması bekeniyor.

HP'nin bu yeni ürünü olan HP Chromebook 13'ün ülkemize gelip gelmeyeceği ve satış fiyatının ne olacağı konusunda net bir bilgi bulunmuyor.