HTC 10 geliyor!

HTC'nin yeni amiral gemisinin adı büyük bir ihtimal HTC 10 olacak. Daha önce özellikleri ve görünümü sızdırılan telefonun şimdide satışa çıkacağı tarih sızdırıldı.



Akıllı telefon üreticileri amiral gemi modellerini MWC 2016 kapsamında tanıttılar. Ancak HTC yeni amiral gemisini bu fuarda tanıtmadı. Kullanıcılar HTC'nin yeni asmiral gemisinin ne zaman tanıtılacağını merak etse de geçtiğimiz gün HTC'nin yeni amiral gemisi HTC 10'un özellikleri ve fotoğrafları sızdırılmıştı. Bu sefer de HTC'nin yeni amiral gemisinin ne zaman tanıtılacağı gün sızdırıldı.

Gelen sızıntılar hızlandığına göre HTC'nin yeni amiral gemisinin çıkış günü yakın. Tayvan kökenli firma, çok yakında yeni akıllı telefonunu duyuracak ve daha önce HTC One M10 adı ile geleceğine dair bilgiler gelen cihazın HTC 10 adı ile sunulacağı söylediği doğru sızıntılar ile kullanıcıların güvenini kazanan0 @evleaks (Evan Blass) tarafından aktarılmıştı.

Evan Blass sızıntılarını geçtiğimiz günlerde paylaştığı akıllı cihazın şimdi de çıkış tarihini takipçilerine duyurdu. Bilgiler doğru ise HTC'nin yeni amiral gemi cihazın 19 Nisan tarihinde satışa çıkacağını belirtti.