Huawei Watch D2, 14 Ekim'de Tanıtılacak: İşte Bomba Özellikler

7/24 kan basıncı takibi özelliğiyle adından söz ettiren Huawei Watch D2 akıllı saat, 14 Ekim'de tanıtılacak. İşte, giyilebilir cihazın bomba özellikleri!



Huawei, merakla beklenen Watch D2 akıllı saatini 14 Ekim 2024'te Filipinler'de piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket, cihaz için ön siparişleri kabul etmeye başladı.

Huawei Watch D2 Özellikleri

İlk olarak Avrupa'da piyasaya sürülen Watch D2, onu piyasadaki diğer akıllı saatlerden ayıran gelişmiş sağlık takibi özellikleri sunuyor. Öne çıkan özelliklerinden biri, gün ve gece boyunca sürekli kan basıncı takibi sağlayan Ambulatuvar Kan Basıncı İzleme (ABPM) özelliğidir. Bu, kullanıcılara kardiyovasküler sağlıkları hakkında değerli bilgiler sağlar ve olası sorunları erkenden belirlemeye yardımcı olur.

Huawei Watch D2, dahili bir mikropompa ve şişirilebilir bilek kayışına sahiptir ve doğru kan basıncı ölçümleri sağlar. Optik sensörlere dayanan diğer akıllı saatlerin aksine, Watch D2'nin yenilikçi tasarımı daha güvenilir okumalar sağlar.

Watch D2, kan basıncı takibinin yanı sıra kapsamlı bir sağlık takibi özellikleri paketi de sunar. Bunlara Beat-by-Beat EKG Analizi, SpO2 izleme, Kalp Atış Hızı izleme, Stres Seviyesi izleme ve Cilt Sıcaklığı izleme dahildir. Watch D2'nin TruSense sistemi, kullanıcıların tek bir dokunuşla dokuz vücut göstergesini ölçmesine olanak tanır ve genel sağlıklarına dair kapsamlı bir genel bakış sunar.

Watch D2, canlı ve net görseller sağlayan 2.5D yüzen tasarıma sahip 1.82 inçlik AMOLED ekrana sahiptir. Ayrıca GPS'i destekler ve kullanıcıların rotaları doğrudan ekranda görüntülemesine olanak tanır.

Akıllı saat, Siyah ve Altın renk seçenekleriyle mevcuttur ve bireysel tercihlere uyacak şekilde floroelastomer veya krem ​​deri kayış seçenekleriyle birlikte gelir.