iOS 9.3.1 hızlı geldi!

Apple'ın 21 Mart'ta yeni iPhone modelini tanıtırken çıkarttığı iOS 9.3 sürümünün üzerinde çok geçmeden yeni bir ara sürüm yayınlandı. iOS 9.3'te bulunan hata düzeltildi!



Apple bilindiği gibi 21 Mart tarihinde bir etkinlik düzenlemiş ve bu etkinliğin ardından pek çok önemli özellikleri de beraberinde getiren iOS 9.3'ü de tanıtımın ardından kullanıcıların kullanıma sunmuştu.

Apple'ın bu güncellemesini telefonlarına ve tabletlerine kuran kullanıcılar pek çok sorunla karşılaşmıştı. Bu sorunlar çeşitli yerlerde pek çok kez dile getirilmişti.

iOS 9.3 güncellemesinin ardından bilindiği gibi Safari ve diğer bazı uygulamaları kullanmak isteyen telefon sahiplerinin her zaman olduğu gibi kullanmak için bazı linklere ve butonlara dokunduklarında kullandıkları cihazda herhangi bir tepki meydana gelmiyor cihaz donuyordu. Apple 9.3.1 güncellemesi ile bu sorunu ve bazı stabiliyte sorunlarını çözdü.

Son oalrak sizde cihazınızı güncellemek istiyorsanız yedeğinizi alıp, Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme kısmından yazılımınızı güncelleyebilirsiniz.