iPhone 8 Çok Daha Erken Tanıtılabilir!

Apple'ın sevilen akıllı telefon modeli iPhone daha çıkmadan çok konuşuluyor. Apple'ın ilerleyen senelerde tanıtılması beklenen iPhone 8 modeli daha erken tanıtılabilir!



Apple bilindiği gibi iPhone serisini iki yılda bir tasarımsal olarak güncelliyor. "S" serileri donanımsal olarak çok daha iyi oluyor. Ancak Apple bu politikasından vazgeçebilir. Apple'a yakın kaynaklar tarafından yapılan haberlere göre 2017 yılından sonra Apple’ın iPhone seri için tüm tabuları yıkacak. Uzun süredir konuşulan "S" serisinin kaldırılması durumu eğer iddialar gerçekleşirse 2017 itibariyle gerçekleşecek.

Apple'ın bu yıl iPhone 7 modelini tanıtacağı herkes tarafından bilinen bir gerçek. Ancak Apple gelecek sene iPhone 7S yerine iPhone 8 modelini tanıyacak bu iddia Apple hakkında doğru iddialarda bulunan Analist Mark Moskowitz'a ait. Ayrıca Apple iPhone 8’de OLED ekrana geçecek, kullanıcıların uzun zamandır beklediği kablosuz şarj özelliği de iPhone 8 itibari ile gelmiş olacak. Ayrıca Apple iPhone 8 itibari ile tasarımsal olarak devrim yapabilir. Çünkü konuşulan iddialara göre iPhone 8 itibari ile bir iPhone klasiği olan home tuşu tarih olacak. Apple'ın parmak izi okuyucusu olan "Touch ID" de ekrana entegre edilecek.

Son olarak iPhone 8'de Apple tamamen cam tasarıma geçecek. Daha iPhone 8'in tanıtımına uzun süre olmasına rağmen bakalım Apple'un yeni akıllı telefonu bu özelliklere sahip olacak mı ?