LG'nin Kalemli Telefonları Geliyor!

LG, K serisi için yeni bir akıllı telefonu için kolları sıvadı. Diğer serinin aksine bu kez stylus kalem ile birlikte gelmesi bekleniyor.



LG bu yıl K serisi için 5 akıllı telefonunu tanıtmıştı. Ancak bu kez şirket seri için yeni bir akıllı telefon bakmaya hazırlanıyor. K4, K5, K7, K8 ve K10'dan sonra şimdilerde ise K11 ve K12'yi tanıtmaya hazırlanıyor.

LG'ni yeni hazırlamış olduğu cihazlar bu kez diğerlerinden farklı olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca cihazın Android Marshmallow 6.0.1 işletim sistemine sahip olması dışında LED flaş destekli 16 MP arka kamera ve 8 MP'lik ön kamera ile gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. 5.7 inçlik bir ekran boyutuyla birlikte 1080 x 1920 pikselle geliyor. Genişletilebilir depolama alanı dışında 3GB RAM, 32 GB depolama alanı ve 2900 mAh pil bulunduruyor.

Ayrıca cihazın işlemci bölümünde de Qualcomm'un orta sınıf yonga seri olan 8 çekirdekli Snapdragon 430 yer MSM8937 ile güçlendirilmiş olan cihaz orta segment bir cihaz için iyi özelliklere sahip. LG'nin kalemli olan bu telefonlarının fiyatı ise henüz belli değil.