Mafia 3 Çıkış Tarihi Belli Oldu! Mafia 3 Fragmanı Yayınlandı!

Bilgisayar oyunlarının arasında efsaneleşen Mafia serisinin yeni oyunu Mafia 3'ün ne zaman çıkacağı belli oldu. Mafia 3'ün ayrıca ilk fragmanı da çıktı.İşte tüm detaylar!



Oyunseverlerin sevdiği serilerden olan Mafia serisinin yeni oyunu Mafia 3 duyurulduğu ilk günden beri sabırsızlıkla bekleniyordu. Hanger 13 tarafından geliştirilen ve Take Two tarafından yayımlanacak olan oyuna oyunseverlerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Mafia 3'ün ne zaman oyunseverlerle buluşacağı belli değildi. Ancak Take Two'nun yayınladığı yeni fragmanla oyunun çıkış tarihi de kesinleşti. Mafia 3, 7 Ekim’de PC platformu, PlayStation 4 ve Xbox One için satışa çıkmış olacak.

Mafia 3'ün yayınlanan One Way Road adını taşıyan bu yeni fragmanı, Mafia 3'ün hikayesi hakkında oyunseverler için önemli detaylar içeriyor. Mafia 3 fragmandan da anlaşılacağı gibi 1968 yılında geçen oyun, Mafia 3'ün geliştiricisi olan Hanger 13 oyunun bu atmosferini çok iyi yansıtmış. Oyunun çıkışına az bir süre kala oyunseverlerin heyecanı dorukta. Bakalım oyun çıktığında kullanıcıların tepkileri nasıl olacak.