Meta AI Chatbot İçin Yeni Özellikler Ekledi

Meta AI Chatbot sohbet botunu daha fazla bölgede kullanıma sunacak ve yeni işlevsellik ekleyecek. İşte detaylar!



Avrupa'daki düzenleyici zorluklara rağmen Meta, AI geliştirme planının bir sonraki aşamasına doğru ilerliyor; şirket bugün Meta AI Chatbot sohbet robotunun yedi dile daha genişletildiğini, ayrıca yayın içi yeni yaratıcı işlevleri ve kapasiteyi duyurdu.

Meta AI Chatbot Yenilikleri

Meta'nın uygulama içi sohbet robotuna erişim elde eden en son bölgeler: Arjantin, Şili, Kolombiya, Ekvador, Meksika, Peru ve Kamerun oldu.

Buna ek olarak, kullanıcılar artık botu yedi yeni dilde de çalıştırabiliyor: Fransızca, Almanca, Hintçe, Hintçe-Romanize Yazı, İtalyanca, Portekizce ve İspanyolca.

Meta'nın yerleşik yapay zeka botu eleştiriler de aldı ancak Meta CEO'su Mark Zuckerberg, botun dünyada en çok kullanılan yapay zeka asistanı olma yolunda ilerlediğini söylüyor.

Artık milyonlarca insan her uygulamayı açtığında Meta AI istemini görecek.

Meta aynı zamanda chatbot'una daha fazla işlevsellik ekliyor; kullanıcılar artık doğrudan sohbet akışından yapay zeka tarafından oluşturulan görselleri oluşturabiliyor.

Bu işlev, Snapchat'in "Düşler" işleviyle aynı olup, kendinizin fantastik görüntülerini yaratmanın bir yolunu sunuyor.

Meta ayrıca üretken yapay zeka görüntüleri için yeni düzenleme araçları da ekliyor; böylece bunları yayın sırasında özelleştirebilirsiniz.

Meta, sürecin ana görüntüyü korurken nesneleri eklemeyi veya kaldırmayı, değiştirmeyi veya düzenlemeyi kolaylaştıracağını söylüyor.