Motorola'nın Yeni Akıllı Telefonunun Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Motorola bilindiği gibi uzun süredir sessizliğini koruyordu. Google'dan Motorola'yı satın alan Lenovo, Motorola'nın yeni modellerinin çok yakında çıkacağını duyurdu!



Motorola bilindiği gibi son zamanlarda bir hayli el değiştrdi. İlk önce Google'ın satın aldığı dev şirket daha sonra Lenovo'ya satıldı. Uzun süredir sessizliğini koruyan Amerika'lı dev şirket Motorola, Lenovo tarafından aktarılan bilgilere göre kullanıcıların karşısına güçlü bir akıllı telefon ile çıkmaya hazırlanıyor.

Lenovo'nun CEO'su olan Yang Yuanqing'in yaptığı açıklamaya göre Motorola'nın yeni üst seviye akıllı telefonu olması beklenen Moto G4 ya da Moto G4 Plus kullanıcılarla 9 Haziran tarihinde buluşacak. Yuanqing cihaz hakkında hiçbir ayrıntı vermese de sadece kullanıcılar için "heyecan verici" bir cihaz olarak tanımladı.

Çeşitli kaynaklardan gelen sızıntılara göre ise Motorola bizlere bir sürpriz yapıp aynı anda iki telefon tanıtabilir. Cihazların ismide büyük bir ihtimalle Moto G4 ve Moto G4 Plus olacak. Chazlar hakkında ortaya atılan son iddialara göre Motorola'nın her iki akıllı telefonda 5.5 inç büyüklüğünde ekranla gelecek. Bu iki akıllı telefon ekran boyutu olarak ayrılmasa da tasarımsal ufak farklarla ve daha çok donanımsal olarak birbirinden ayrılacak.

Moto G4 13 megapiksel çözünürlüğünde kamera ile geleceği iddia edilirken Moto G4 Plus'ta 16 megapiksellik bir kamera kullanılacağı söyleniyor. Ayrıca Moto G4 Plus'ta kullanıcıların güvenliği için parmak izi okuyucusuna da yer verilecek.

Ancak bu sızdırılan özelliklere bakıldığında telefonların kullanıcıları pek heyecanlandırmayacağı aşikar. Motorola'nın asıl kullanıcıları heyecanlandıracak yeni amiral gemisinin Moto X Style bu etkinlikte tanıtılabilir. Ancak bu telefon hakkında en ufak sızıntı yok. Bakalım Motorola 9 Haziranda bizleri ne kadar heyecanlandıracak.