OnePlus 3'te HTC 10 İzleri!

OnePlus firmasının diğer firmalarca "Amiral Gemi Katili" olarak adlandırılan OnePlus serisinin yeni üyesi olması beklenen OnePlus 3 hakkında yeni detaylar geldi!



Hayatımızın vazgeçilmezi olan akıllı telefonların üst modellerinin fiyatları bilindiği gibi artık çok yüksek fiyatlara satılıyor. Bu sebeple OnePlus firmasının ürettiği akıllı telefonlar da tıpkı diğer amiral gemileri gibi yüksek özellikler barındırıyor. Ama OnePlus'un modelleri diğer firmaların amiral gemilerinden çok daha uygun fiyatlara sahip oluyor.

OnePlus firmasının yakında çıkacak olan OnePlus 3 modeli sahip olduğu bu çizgiyi çok daha yukarıya çıkartacak. Çeşitli yerlerde sızdırılan ve OnePlus 3'e olduğu iddia edilen fotoğraflara göre OnePlus 3 modelinin tasarımı HTC 10 Apple'ın iPhone 6 tasarımından izler taşıyor.

OnePlus 3'e ait olan bu görüntülerin şimdilik sadece birer iddiadan ibaret olduğunu belirtelim. Ancak sızdırılan bu fotoğraflara bakıldığında OnePlus 3'te kullanılan malzemele kalitesi OnePlus 2'ye göre çok daha iyi olduğu gözleniyor.

Fotoğraflara bakıldığında hem anten çizgilerinin metalik görünüme sahip olmaları hem de bakıldığında HTC'nin yeni amiral gemisi HTC 10'a benzeyen ana kamerasında olduğu gibi daha geniş bir lense yer verilmiş. Ayrıca OnePlus 3 olduğu görüntülerde akıllı telefonun ön yüzünde bir parmak izi okuyucusuna yer verilmiş olduğu görülüyor.

Tüm bu iddialar ve fazlası OnePlus 3'ün tanıtıldığında netlik kazanacak. Bakalım OnePlus 3 ne zaman tanıtılacak ?