OnePlus Buds Pro 3 Fiyatı Ortaya Çıktı

OnePlus Buds Pro 3 fiyatı lansman öncesinde açıklandı. İşte, fiyatı ve özellikleri!



20 Ağustos'ta piyasaya sürülmesi planlanan OnePlus Buds Pro 3'ün özellikleri ve fiyatı internetteki bir listeleme aracılığıyla ortaya çıktı.

Listelemeye göre, OnePlus Buds Pro 3'ün fiyatı yaklaşık 5600 lira olacak.

OnePlus Buds Pro 3 Özellikleri

Tüm sızıntılara ve tanıtımlara göre, kulaklıklar daha iyi bas ve tiz için çift sürücü kurulumu ve çift DAC ile ses kalitesine odaklanıyor. Yüksek Çözünürlüklü Ses sertifikasına ve LHDC 5.0 kodeği desteğine sahipler. OnePlus, yüksek kaliteli ses elde etmek amacıyla ses ayarı için Dynaudio ile ortaklık kurdu.

Gürültü engelleme, gelişmiş izolasyon sunan 50 dB'ye kadar derecelendirilmiştir. Daha net görüşmeler için gelişmiş ses engelleme teknolojisi dahil edilmiştir. Şarj kutusuyla pil ömrü 43 saate kadar çıkıyor. Kulaklıklar toz ve suya dayanıklılık açısından IP55 derecesine sahip ve Bluetooth 5.4 bağlantısı daha düşük gecikme süresi ve daha akıcı ses senkronizasyonu sunuyor.

Diğer haberlerde, Motorola Moto G45 5G'yi 21 Ağustos'ta Hindistan'da piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Telefon, Gorilla Glass 3 korumalı 6,5 inç 120 Hz ekrana, Snapdragon 6s Gen 3 yonga setine, 8 GB'a kadar RAM'e ve 128 GB depolama alanına sahip olacak. 50 MP ana kamera, 16 MP ön kamera ve 5.000 mAh pile sahip olacak ve 1 yıllık işletim sistemi güncellemeleri ve 3 yıllık güvenlik güncellemeleri olan Android 14 ile çalışacak.