Oppo Find X8 Pro Satellite Edition Geliyor: Uydu Bağlantısı Sunacak

Oppo Find X8 Pro Satellite Edition duyurulacak. Uydu bağlantısı detayı dışında şimdiye kadarki en yüksek performans puanını alan Dimensity 9400 detayı da dikkat çekiyor.



Oppo Find X8'den sonra, muhtemelen Oppo Find X8 Pro Satellite Edition olan yeni bir Oppo cihazı, yaklaşan Dimensity 9400 yonga setiyle Geekbench’te görüldü.

Oppo Find X8 Pro Satellite Edition Performansıyla Hayran Bıraktı

Uydu bağlantısı desteğini sunacak olan OPPO Find X8 Pro Satellite Edition, tek çekirdekli testlerde 3010 puan ve çok çekirdekli testlerde 8686 puan aldı.

Bu, Dimensity 9400 için şu ana kadar gördüğümüz en yüksek tek çekirdek puanı, ancak yine de yaklaşan OnePlus 13'teki Snapdragon 8 Gen 4'ün performansının gerisinde kalıyor. Keza diğer cihaz, bu ayın başlarında Geekbench görünümünde tek çekirdekli testte 3236 puan ve çok çekirdekli testte 10049 puan aldı.

Üretici, performansını artırmak için işlemciyi hala optimize ediyor olabilir, bu nedenle cihaz resmi olarak piyasaya sürüldüğünde daha iyi sonuçlar görebiliriz.

MediaTek’in Dimensity 9400 çipi 3,63 GHz'de çalışan tek bir Cortex-X925 çekirdeği, 2,8 GHz'de çalışan üç Cortex-X4 çekirdeği ve 2,1 GHz'de çalışan dörtlü Cortex-A7 serisi çekirdekten oluşuyor. Grafikler için yonga seti Mali-G925-Immortalis MC12 GPU ile donatıldı.

OPPO Find X8 Serisinin Özellikleri

Oppo Find X8 Pro Satellite Edition, bünyesinde bir uydu bağlantısı bulunan Find X8 Pro üzerine inşa edilecek. Find X8 Pro'nun 1,5K çözünürlüğe sahip hafif kavisli bir ekrana sahip olacağı belirtildi.

Arkasında bir çift periskop telefoto kamera ve bir ana ve ultra geniş lens içerebilen dairesel bir dörtlü kamera modülü olacak.

Cihaz, 50 W kablosuz şarj ve 80 W kablolu şarjı destekleyen 5.800 mAh pil ile gelecek. Diğer dikkat çekici özellikler arasında IP69 dereceli bir şasi, bir uyarı kaydırıcısı ve bir kamera kontrol düğmesi yer alabilir. Telefon muhtemelen ColorOS 15 tabanlı Android 15'te çalışacak.