PES 2017 Resmi Olarak Tanıtıldı!

Oyunun her ne kadar çıkış tarihi net olmasa da yeni teknolojilerle desteklenmiş olması kullanıcıları sevindirecek..



Konami tarafından hazırlanmış olan resmi web sayfası üzerinden oyunun tanıtımı yapıldı. Oyun PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 platformları için piyasaya çıkacak.

PES 2017 Ne Zaman Çıkıyor?
PES 2017 oyunuun çıkış tarihi ise henüz açıklanmış değil. Ancak açıklandığı zaman sizlere buradan paylaşacağız.

PES 2017 Hangi Yeniliklerle Geliyor?
Oyun bu kez Real Touch adındaki yenilikle geliyor. Bu yenilik ise daha önceki PES oyunlarında kullanılmış olan FOX Engine oyun motorunun daha gelişmiş hali. Real Touch teknolojisi sayesinde kullanıcılar ikili mücadeleleri daha fazla yaşayacak. Oyunda gerçekçiliğin arttırılması amacıyla hazırlanmış bu teknoloji oyunseverleri mutlu edecek.

PES 2017 top kontrolü, daha net pas aktarımlarına, denge, animasyonlara, ek eylemlere, eğitsel yapay zekaya ve görsel açıdan da büyük yeniliklerle gelecek. Oyun ayrıca görsel açıdan daha iyi bir hale getirilmiş. Stadyumlar artık güncelleme ile sürekli olarak yenilenecek. Aydınlatma sistemi, görsel açıdan oyuncuların animasyonları ise göze çarpan yenilikler arasında yer alıyor. Gelecek ay yapılması beklenen E3 2016 oyun fuarında PES 2017 ile ilgili daha fazl bilgiye yer verilecek.

Sizce PES 2017 için Konami ne yapsa daha iyi olurdu?