PlayStation VR ilk günden bitti!

Sanal gerçeklik gözlüklerine PlayStation VR ile giriş yapan Sony'de yüzler gülüyor. PlayStation VR daha illk günden tükendi!



Mobil cihazda son zamanlarda kullanılan ve geleceğin teknolojisi olarak gösterilen sanal gerçeklik gözlüklerine ilgi giderek büyüyor. Sony'nin bu alanda ki hamlesi olan PlayStation VR gözlüğü daha satışa çıktığı ilk günden tükendi.

Sony'nin sanal gerçeklik gözlüğü PlayStation VR Amazon’da stoklarını daha ilk günden tüketti. Diğer sanal gerçeklik gözlüklerine göre daha ucuz bir etikete sahip olan PlayStation VR 1150 TL'lik fiyat etiketi ile dikkat çekiyor. Kullanıcılar da bu fırsatı değerlendirip stokları hemen tüketti.

Popüler e-ticaret sitesi Amazon’un İngiltere, Almanya ve Fransa şubelerinde PlayStation VR’ın ön siparişe sunulmasının ardından çok kısa süre zarfında tükendi.

Amazon'un bu anlamda yaptığı her üyeye bir ürün düzenlemesi de yeterli olmadı. Amazon İngiltere stokları yenileyip ürünü yeniden satışa çıkartsa da diğer ülkeler için böyle bir değişiklik olmadı.

Amazon İngiltere tarafından yapılan açıklamada da böylesine büyük ilginin sonucundan ürünü ön sipariş ile alan müşterilerin ürünün çıktığı ilk günden ürünlerinne kavuşmayacağı ihtimalinin olduğunu duyurdu.

Bu arada Sony'nin sanal gerçeklik gözlüğünün Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor.