Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'den Ne Kadar Kar Etti?

Samsung'un yeni amiral gemileri olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'nin ne kadar sattığı açıklandı. İşte Samsung tarafından Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge satış rakamları!



Samsung'un bu yılın başında tanıtığı yeni amiral gemileri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge kullanıcılar tarafından oldukça çok beğenildi. Bu yılın yeni amiral gemilerine bakıldığında Samsung'un yeni amiral gemileri oldukça çok satılacak gibi görünüyor. Samsung'un yeni amiral gemileri olan Samsun Galaxy S/ ve Galaxy S7 Edge'nin ne kadar sattığı Samsung tarafından açıklandı.

Güney Kore'li teknoloji devi Samsung'un açıkladığı resmi ve güncel rakamlara göre Galaxy S7'nin, Mart ayı sonuna kadar firmaya kazandırdığı miktar tam 5.7 milyar dolar seviyesinde olması bekleniyor. Samsung'un yeni amiral gemileri olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'den gelen olan bu kar miktarı eğer doğruysa, Samsung'un 2016 senesinin ilk çeyreğindeki karını yaklaşık 42.3 milyar dolar olacak. 2015 senesinin ilk çeyreğindeki karının 40.7 milyar dolar olduğunu bildiren Samsung, rakamların tutarlı olmasıyla birlikte yaklaşık%3.9 oranında daha fazla kar etmiş olacak.

Samsung'un yeni amiral gemileri olan Galaxy S7'yi ve Galaxy S7 Edge'i satışa çıkaralı daha 1 ay olmadı. Bilinidği gibi Samsung yeni amiral gemileri olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'i 11 Mart'ta satışa sunduğunu unutmamak gerek. Yani bu telefonlar, ilk çeyreğe sadece 20 gün boyunca katkıda bulunabildiler. Bakalım ilerleyen dönemlerde Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'nin satışlarında ne gibi değişimler olacak ?