TikTok, Yüklenen Klipler İçin 'Sil ve Yeniden Düzenle' Seçeneğini Ekliyor

TikTok, yaptığınız tüm düzenlemeleri kaldırarak ve klibinizi yeniden oluşturarak uygulama içi video projenize yeniden başlamanızı sağlayacak yeni bir seçeneği test ediyor



TikTok şu anda, yaptığınız tüm düzenlemeleri kaldırarak ve klibinizi yeniden oluşturarak uygulama içi video projenize yeniden başlamanızı sağlayacak yeni bir seçeneği test ediyor.

Owen Willis tarafından yayınlanan (ve Matt Navarra tarafından paylaşılan) bu örnekte görebileceğiniz gibi, TikTok yüklediğiniz kliplerde yeni bir "Sil ve Yeniden Düzenle" seçeneğiyle denemeler yapıyor. Bu, uygulamada videolarınızda yaptığınız tüm düzenlemeleri etkili bir şekilde geri alacak.

TikTok 'Sil ve Yeniden Düzenle' Seçeneğini Kullanıma Sunuyor

Bu seçenek, üçüncü taraf uygulamalarda yaptığınız düzenlemeler için geçerli olmayacak, bu nedenle klipleriniz için CapCut kullanıyorsanız, şansınız yok. Ancak kliplerinizi TikTok içinde düzenliyor ve oluşturuyorsanız, bu seçenek örneğin daha iyi bir fikir bulursanız veya geriye dönüp bakıldığında farklı bir yaklaşım denemek isterseniz kliplerinizi yeniden yapmanızı çok daha kolay hale getirebilir.

Elbette, orijinal videonuz kamera rulonuzdaysa, hemen silip tekrar başlayabilirsiniz. Ancak birçok kişi tüm yakalama ve düzenleme sürecini uygulamada gerçekleştiriyor ve bu, bu kullanıcılar için düzenlemeyi ve güncellemeyi çok daha kolay hale getirecek.

Her şey kliplerinizi nasıl yüklediğinize bağlı, ancak öncelikle uygulamanın içinde çalışanlar için bu önemli ve değerli bir güncelleme olabilir.

Bu özelliğin kullanıma sunulması hakkında TikTok'tan daha fazla bilgi geldiğinde, sizlerle paylaşacağız.