Tinder Yenilik Üstüne Yenilik Yapıyor

Arkadaşlık uygulaması Tinder, profil paylaşımını daha da kolaylaştırmak istiyor. Firma şimdilerde kişilerin profillerine yönlendirme yapabilecek linki test ediyor.



Yenilikle Birlikte Gelen Sınırlama

Tinder, kişilerin profile yönlendirme yapacağı link sayesinde size bir nevi çöpçatanlık yapma şansı da veriyor. Karşınıza çıkan profilleri farklı mesajlaşma platformlarından istediğiniz kişiyle paylaşabileceksiniz. Ancak Tinder bu konuda bir sınırlama getiriyor. Bu sınırlama ise paylaşmış olduğunuz profil linki 5 tıklamadan sonra veya 72 saat sonunda zaman aşımına uğrayarak kullanılmaz hale gelecek olmasıdır.

Tinder'da Ekran Görüntüsü Almaya Son!

Paylaşmış olduğunuz profil ise paylaştığınız kişi tarafından sadece görüntülenmekle kalmayacak, kişi aynı zamanda uygulama üzerinden profili beğenme ya da beğenmeme seçeneklerine sahip olacak. Link paylaşım seçeneğini uygulama ayarlarından aktif etmeniz ya da aktif etmemeniz size kalmış.

Firma, kullanıcıların arkadaşlarına göstermek istedikleri profillerin ekran görüntülerini almak yerine bu yöntem ile işlemi daha pratik ve verimli hale getirmeyi amaçlıyor. Güncellemenin ne zaman aktif olacağı ise henüz belli değil.