TürkNet'te yeni akn dönemi! Akk'siz internet Akn kaldırma

Ülkemizdeki sayılı internet sağlayıcılarından olan TürkNet kullanıcıalr için yeni internet paketlerini tanıttı.



Türkiye'de internet kullanmak bilindiği gibi bir hayli sıkıntılı. Hele ki yüksek fiyatlara düşük kotalı internet hizmeti kullanıcıları çileden çıkartıyor. BTK bilindiği gibi Ağustos ayı itibari ile AKN'de yeni bir dönem başlatacak. Ancak bu değişikliğin öncesinde TürkNet yeniden yapılanmaya gidere, yüksek akn'li paketini tanıttı.

Ülkemizin telefon televizyon internet hizmetini veren nadir şirketlerinden olan TurkNet, bilindiği gibi 2012 yılında internet+telefon paketini/ikili oyunu sunan ilk operatör de olmuştu. 2014 yılında ise paketlerini yalın, anlaşılır bir şekilde tüketicilerin ihtiyaçlarına göre sade, orta ve şekerli olarak üç pakete indirmişti. Şimdi ise sektör içinde büyük bir adım atarak, tüm bireysel tüketicileri kucaklayan "Özgür İletişim'' adı altında yeni bir paketi kullanıcılara sunuyor.

TürkNet kullanıcıalr için herşey dahil mantığında yeni bir paket tanıttı. Üstelik TurkNet, bu sistem ile müşterilerinin, dilediği an vazgeçebilme özgürlüğüne ne kadar değer verdiğini de ortaya koyuyor. "Özgür İletişim"le TurkNet, 150 GB AKN'li, hızlı, sınırsız internet, evden yurtiçi, yurtdışı, GSM ayrımı olmaksızın her yöne 1000 dakika konuşmayı ayda 59.99 TL'lik iddialı bir fiyat ile tüketicilerine sunuyor.

Oldukça uygun fiyatı ve yüksek akn'si gözümüze çarpıyor. Bakalım diğer firmalar nasıl strateji izleyecek.