Twitter'da 140 karakter sınırı kalkmıyor!

Popüler mikro blog sitesi Twitter'da çok yakında zamanda 140 karakter sınırının kaldırılacağı konuşuluyordu. Ancak bu iddia yalanlandı. Peki bundan sonra ne olacak ?



Ünlü mikro blog sitesi Twitter'da kullanıcıları sevindirecek olan bir özelliğin çok yakında kaldırılabileceği konuşuluyordu. Ancak görünen o ki kullanıcıalrın bu hayalleri suya düştü.

Twitter'ın kurucusu ve hali hazırda CEO'su olan Jack Dorsey, NBC kanalında yaptığı röportajda 140 karakterin kaldırılmayacağını ve yakın zamanda gündemlerinde böyle bir çalışmanın yapılmayacağını söyledi; “140 karakter sınırı kalıyor. Bizim için iyi bir kısıtlama ve kısalık sağlıyor." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bu açıklama ile birlikte Twitter'da karakter engelinin kalkmasını bekleyen kullanıcıların hayallari suya düştü. Bu durumu daha da ilginç hale getiren ise, sınırın kalkacağı yönündeki iddialar, bizzat Jack Dorsey'in tweetine dayandırılarak ortaya atılmasıydı.

Twitter bilindiği gibi geçtiğimiz dönemlerde sıkça dile getirilen DM'de sınır kalkıyor ifadelerini uzun süre karşı çıkmış ve geçtiğimiz aylarda Twitter üzerinden DM'lerde karakter sınırını kaldırmıştı. Bakalım ilerleyen günler bu durum site üzerinde de kalkacak mı ?