Uçan selfie çubuğu tanıtıldı!

Bilindiği gibi son zamanlarda selfie çılgınlığı giderek büyüyor. Bu çılgınlıkla birlikte selfie çubukları satışa çıkmıştı. Şimdi ise uçan selfie tanıtıldı.



Günümüzde selfie çılgınlığı giderek artıyor. Diğer yandan da pek çok kullanıcı insansız hava araçları olan Drone'larla görüntü alıyor. Selfie çılgınlığına farklı bir soluk getirecek olan IoT Group, the ROAM-e adlı uçan selfie çubuğunu tanıttı. Uçan selfie çubuğunun Haziran ayında dağıtıma çıkacağı duyuruldu.

Uçan selfie çubuğunu akıllı cihazlar bir uygulama sayesinde tanıyor. Yüz tanıma teknoloji de bulunan bu selfie çubuğunun uygulamayla ROAM-e cihazı havalandıktan sonra yüzünüzü tespit ederek 360 derece panoramik fotoğraflarınızı çekiyor.

Kullanıcıya 25 metre mesafede uçan selfie çubuğu ayrıca 20 dakikaya kadar videoda çekebiliyor. 5 megapiksel CMOS sensöre sahip cihazın Quad Core ARM Cortex A7 işlemcisi bulunuyor.

Pek çok kullanıcı Drone varken buna ne gerek var diyecek, ancak bu uçan selfie çubuğunun drone'lara göre en büyük avantajı katlanabilme özelliğine sahip olması. Yani cihaz çantaya bile sığabiliyor.

Cihazın Amerika'da ki satış fiyatı 267 dolar olacağı açıklandı. Cihazın çok ilgi görmesi bekleniyor.