Vivo X200 Ekran ve Kamera Detayları Ortaya Çıktı

Vivo X200 ekran ve kamera detayları ortaya çıktı. Bu özellikler alıcıları memnun edecek!



Vivo X200 serinin temel giriş seviyesi modeli olacak. Digital Chat Station tarafından yapılan sızıntıya göre akıllı telefon, 50 MP Sony sensörlü bir ana kameraya 3x orta menzilli telefoto lense sahip olacak. Üçüncü bir lensin de arka kamera kurulumunda yer alması bekleniyor. İşte, Vivo X200'ün diğer özellikleri!

Vivo X200 Neler Vaat Ediyor?

Cihazın Çinli bir üreticiden 1,5K çözünürlükte bir ekran paneli ve ince çerçeveler temin ettiği bildiriliyor. Ancak henüz ekran boyutu ve yenileme hızına dair bir bilgi verilmiyor.

Standart X200 modelinde küçük ve düz bir ekran yer alacak. Pro modeli ise kavisli ve daha büyük bir panelle gelecek.

Cihazın MediaTek Dimensity 9400 işlemciyle çalıştırılacağı ve ARM Cortex-X925 çekirdek performansı sunacağı ekleniyor.

Büyük kapasiteli yüksek yoğunluklu silikon pil detayı da oldukça çarpıcı.

Vivo X200 Pro Söylentileri

Öte yandan Vivo X200 Pro'nun, dört tarafında kavisler bulunan 6,7 inçlik bir OLED panel, 1,5K çözünürlük, 120 Hz yenileme hızı ve ultrasonik ekran içi parmak izi sensörüne sahip olduğu söyleniyor. Standart modelle aynı Dimensity 9400 çipini paylaşacak.

Kamera için Vivo X200 Pro'nun 200 MP periskop telefoto kamera ve True-TCG HDR teknolojisi desteğine sahip bir BluePrint Görüntüleme çipi, BluePrint Algoritma Matrisi ve ilk nesil BluePrint görüntüleme çipleri dahil olmak üzere bir dizi BluePrint görüntüleme teknolojisi içermesi bekleniyor.

Vivo X200 serisinin Ekim ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yeni bilgiler geldikçe sizi bilgilendireceğiz.