Vivo X200 Pro Mini Göründü: Kamera Detayına Dikkat!

Vivo X200 Pro mini'nin ilk canlı görüntüleri sızdırıldı. Tasarımda kamera detayı dikkat çekti.



Vivo X200 serisinin lansmanına sadece birkaç gün kaldı ve her zamanki gibi, sızıntılar lansman öncesinde artıyor. X200 telefonlarının fiyat aralığını belirleyen son sızıntının ardından, artık serideki en kompakt modelin ilk canlı görüntülerine sahibiz — Vivo X200 Pro Mini.

Vivo X200 Pro mini gerçek yaşam görüntüleri

X200 Pro mini, özellikle kompakt telefonların pazarda zorlanma eğiliminde olduğu düşünüldüğünde, Vivo'nun amiral gemisi serisinde ilginç bir yeni model. Örneğin, Apple düşük satışlar nedeniyle mini iPhone serisini bir Plus modeli ile yer değiştirdi.

Aşağıdaki canlı görüntüde cihazın kompakt bir form faktörüne sahip olduğunu ve arka tarafında yuvarlak bir kamera modülüne sahip olduğunu görebiliyoruz.

Tasarım şaşırtıcı olmasa da, daha önceki sızıntılarda da ortaya çıktığı gibi, telefonun tıknaz kamera çıkıntısına dair ilk bakış olabilir.

Bu çıkıntı, beklenen Zeiss ayarıyla birlikte telefoto modülü de dahil olmak üzere üç arka kamerayı barındırıyor. Ek olarak, çerçevedeki beyaz çizgiler metalden yapıldığını doğruluyor. Son görüntü ayrıca bir hoparlör ve altta bir USB-C bağlantı noktasını ortaya koyuyor.

Özellikler

Yani Pro Mini, 120Hz LTPO yenileme hızı ve 1,5K çözünürlük gibi amiral gemisi seviyesinde özelliklere sahip 6,3 inç OLED ekran ile gelecek. X200 ve X200 Pro'ya benzer şekilde Dimensity 9400 yonga setiyle çalıştırılması bekleniyor.

Pro Mini'nin ayrıca Pro modelinin kamera kurulumunu devralması muhtemel. Bu kurulumda 50 MP Sony LYT-818 ana sensör (1/1.28 inç boyutunda), 50 MP ultra geniş lens ve 200 MP periskop telefoto kameranın yer aldığı söyleniyor.

Vivo X200 serisinin Android 15 tabanlı OriginOS 5 ile gelmesi bekleniyor ve daha derin bir yapay zeka entegrasyonu sunması bekleniyor.