WhatsApp Bilgisayarlara Geldi!

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatspp'ın PC ve Mac sürümünün çıkacağını hatta geçtiğimiz günlerde çıkışının yakın olduğunu söylemiştik. Whatsapp'ın masaüstü sürümü çıktı!



Facebook tarafından satın alınan WhatsApp bu satın alımın ardından pek çok yeniliği kullanıcılarına sunmuştu. Bunların en önemlisi olarak kullanıcıların bilgisayarları üzerinden WhatsApp'a erişebilmeleri için WhatsApp tarayıcı desteği sunmaya başlamıştı.

Uzun zamandır konuşulan WhatsApp'ın masaüstü sürümü ve geçtiğimiz günlerde de çok yakında çıkacağı konuşulan WhatsApp'ın masaüstü uygulaması, bugün WhaatsApp'ın Web sayfasında resmen duyruldu. WhatsApp'ın bugün yaptığı açıklamada " işte ya da evde, ister telefonunuzda, ister bilgisayarınızın başında, her zaman her yerde iletişimde kalmanızı sağlıyor" WhatsApp'ın masaüstü uygulaması, tıpkı WhatsApp Web gibi "telefonunuzun bir uzantısı" olarak çalışıyor ve mesajlarınızı eşitliyor.

WhatsApp'ın masaüstü uygulaması, Windows ve OS X 10.9'a kurulabiliyor. WhatsApp'ın yeni masaüstü uygulaması Mac üzerinde de klasik Windows uygulaması gibi çalışıyor. Yani WhatsApp'ın "Metro" ya da "Evrensel uygulama" tarzında bir özel uygulamasa marketlerde bulunmuyor. Windows tarafından WhatsApp'ın masaüstü uygulaması sadece Windows 8 ve sonrası sürümleri destekliyor.

WhatsApp'ın üzün süre beklenen masaüstü uygulaması dileyen kullanıcılar buraya tıklayarak indirebilir. Bizde Teknoce olarak WhatsApp'ın masaüstü programını nasıl kullanılacağını siz değerli takipçilerimize aktaracağız.