Windows 10 Mobile'da Bu Uygulamayı Kullananlara Şok!

Microsoft'un yeni mobil işletim sistemi olan Windows 10 Mobile'da ki hatalar devam ediyor.Windows Mobile kullanan kullanıcılar yeni sürümde o uygulamayı kullanamayacak!



Windows 10 Mobile geç gelmesine rağmen hatalarıyla birlikte geldi. Bilindiği gibi daha önce Windows 10 Mobile'a geçen telefonlarda bazı özellikler kullanılmıyordu. Ancak Microsoft yeni Windows 10 Mobile'da bir uygulamayı tamamen es geçti.

Bilindiği gibi son zamanlarda akıllı telefonlarda FM Radio uygulaması kaldırıldı ve artık kullanılmıyor. Bununla birlikte uygulamalarda artık dileyen kullanıcılar Radio özelliği kullanabiliyor. Ancak Windows 10 Mobile platformunda FM Radio uygulaması kullanıcıların vazgeçilmezleri arasında. Windows 10 Mobile ile birlikte Microsoft yine yapacağını yapmış ve bazı modeller için FM Radio uygulamasını kaldırdı ya da unuttu. 14322 kodlu güncellemeyle birlikte Lumia 535, 550, 640, 650, 830, 930 ve 950'de FM Radio uygulaması artık yok.

Microsoft'un FM Radio uygulaması artık mağazada da bulunmuyor. Ancak dileyen kullanıcılar internet üzerinden çalışan 3. parti FM Radio uygulamarını kullanabilir. Microsoft'un FM Radio uygulamasına geri dönüp dönmeyeceği konusunda açıklama bulunmuyor.