Windows 10 Mobile'e Yeni Özellikler Geliyor!

Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows 10 Mobile'e gelecek olan güncellemenin neler getireceği belli oldu.İşte güncellemeyle akıllı telefonlara gelecek özellikler!



Microsft'un yeni mobil işletim sistemi olan Windows 10 Mobile bilindiği gibi beklendiğinden daha geç gelmişti. Windows 10 Mobile'in geldiği telefonlarda bazı sorunlar baş göstermişti bunun üzerine Microsoft yeni güncelleme üzerinde çalışmalarına hız vermişti. Windows 10 Mobile'e gelecek olan yeni güncellemenin detayları belli olmaya başladı.

Windows Mobile'ın Redstone güncellemesine ait son yapı, çeşitli sorunlardan dolayı dağıtılamadı. Son iddialara göre bu sorunlar Microsoft tarafından çözüldü. Microsoft'un Windows 10 Mobile için yeni güncellemesiyle birlikte kilit ekranına kamera kısayolu eklenecek.

Windows Mobile platformuna yakın kaynaklara göre Windows 10 Mobile, kamera uygulamasına ulaşmayı kolaylaştırmak için kilit ekranına tıpkı diğer mobil işletim sistemlerinde olduğu gibi bir kamera kısayolu eklenecek. Kamera düğmesi, sol alttaki "geri" düğmesinin yerini alıyor. Geri düğmesinin kilitli ekranda kullanılma ihtimalinin olmadığından kamera kısa yolunun konulması kullanıcıların işine daha çok yarayacak.

Son olarak Microsoft'un Windows 10 Mobile'e bu güncelleme ile birlikte pek çok özelliğin daha geleceğini ancak bunların henüz test aşamasında olduğu gelen haberler arasında.