Xiaomi Eylül 2024 Güvenlik Yamasını Kullanıma Sunuyor

Xiaomi, çeşitli cihazlara yeni Eylül 2024 güvenlik güncellemesini sunuyor. İşte, güncellemeyi alacak olan Xiaomi cihazları!



Xiaomi, Eylül güvenlik yamasını yayınlamak için çalışmaya devam ediyor. Xiaomi Pad 6'nın yeni güncellemeyi almasıyla birlikte diğer Xiaomi, Redmi ve POCO cihazları Eylül 2024 güvenlik güncellemesini almaya başladı. Bu güncellemeyi alanlar arasına Xiaomi 14 Ultra, MIX Flip, Xiaomi Pad 5 ve Redmi K50 Gaming gibi akıllı telefonlar da eklendi. Yeni güvenlik yamasıyla sistem optimizasyonu artacak ve güvenlik açıklarına karşı daha fazla korunacak.

Xiaomi Eylül 2024 Güvenlik Yamasını Alacak Cihazlar

Çinli üretici, eski akıllı telefonları da unutmadan yeni ürünlerini duyurmaya hazırlanıyor. 17 model için yayınlanan bu yeni güvenlik yaması, sistemdeki önemli güvenlik açıklarını gideriyor. Güncelleme bununla sınırlı kalmıyor ve sistem optimizasyonunu iyileştirerek kullanıcı deneyimini iyileştiriyor.

Şu anda bu güncelleme belirli bölgelerdeki kullanıcılar için mevcut, bu nedenle henüz almamış olabilirsiniz. Marka yeni güncellemeyi yayınlamak için aktif olarak çalışıyor ve güncelleme kullandığınız akıllı telefona gelecek. İşte yeni güncellemeyi alan cihazların listesi:

Redmi A1 / POCO C50 Redmi 13 Redmi Pad SE 8.7 4G Xiaomi MIX Flip Redmi 10C Redmi A2 / Redmi A2 Plus / POCO C51 Redmi 13C 5G / Redmi 13R 5G POCO F5 Pro Xiaomi 14 Ultra Xiaomi Pad 5 Xiaomi Pad 6 Redmi K50 Gaming Xiaomi 12

Yukarıda belirtilen cihazlar bu güncellemeyi zaten aldı. Güncellemenin, Çin gibi Xiaomi için öncelikli ülkelerle başlayarak kademeli olarak diğer tüm bölgelere dağıtıldığını lütfen unutmayın.