Xiaomi Redmi Watch 5 Lite Piyasaya Sürüldü: İşte Detaylar

Xiaomi, Avrupa'da daha ucuz GPS akıllı saat olarak yeni Redmi Watch 5 Lite'ı piyasaya sürdü. İşte cihazın fiyatı ve özellikleri!



Xiaomi, Redmi Watch 5 Lite giyilebilir cihazını, çeşitli Avrupa ülkelerinde piyasaya sürdü. Modelin kare bir AMOLED ekranı var ve 18 güne kadar pil ömrü sunduğu söyleniyor. Yeni akıllı saatin özellikleri arasında GPS konumlandırma, sağlık takibi, Bluetooth arama ve sesli asistan yer alıyor.

Xiaomi Redmi Watch 5 Lite Neler Vaat Ediyor?

Xiaomi Redmi Watch 5 Lite akıllı saat, Eylül ayında Hindistan'da piyasaya sürülmesinin ardından Avrupa'ya geldi. Giyilebilir cihaz, 410 x 502 piksel çözünürlüğe ve %75,80 ekran-gövde oranına sahip kare 1,96 inç AMOLED ekrana sahip.

Özellikleri arasında hareketlerinizi takip etmek için beş entegre Küresel Navigasyon Uydu Sistemi (GNSS) bulunur ve egzersiz 150'den fazla eğitim modu kullanılarak kaydedilebilir. Kalp atış hızınızı, kan oksijen seviyenizi, uyku kalitenizi ve stres seviyenizi ölçmek için sağlık takibi araçları vardır.

Çift yerleşik mikrofon sayesinde Bluetooth aramaları alabilirsiniz ve gürültü engelleme aracı arama kalitesini iyileştirmeye yardımcı olur. Diğer özellikler arasında sesli asistan, takvim ve görev yönetimi bulunur.

Xiaomi'ye göre giyilebilir cihaz, tipik kullanımda tek bir şarjla 18 güne kadar, yoğun kullanımda 12 güne veya AOD (her zaman ışıklar açık) modunda 7 güne kadar çalışabilir. Modelin 5ATM'ye kadar su geçirmez olduğu ve 200'den fazla saat kadranı sunduğu söyleniyor.

Açık Altın veya Siyah çerçeveler ile veya Limon Sarısı, Nane Yeşili ve Şeker Pembesi kayış renkleri seçenekleri satışa sunuldu.

Redmi Watch 5 Lite fiyatı İngiltere'de 39,99 Euro ve Hollanda, Fransa ve Almanya gibi AB ülkelerinde 49,99 Euro’dur. Saatin 52,99 Euro'ya satıldığı İspanya gibi diğer pazarlarda fiyat biraz daha yüksektir.