9 Eylül’deki Apple Etkinliğinde Tanıtılacak Ürünler

2024 Apple etkinliği 9 Eylül'de gerçekleşecek. iPhone 16 serisiyle birlikte tanıtılacak tüm yeni ürünler sizlerle.

Apple, sonbahar ürün lansmanı için bir tarih belirledi. Apple'ın "Glowtime" adını verdiği etkinlik, 9 Eylül'de şirketin Cupertino, Kaliforniya kampüsünde gerçekleşecek.

Apple Eylül etkinliğinde iPhone 16 serisi ve diğer yeni cihazları tanıyacağız. iPhone serisi 20 Eylül'de raflarda yerini alacak. İşte, lansmanda tanıtılması beklenen Apple cihazları!

2024 Apple Etkinliğinde Tanıtılacak Ürünler

2024 Apple Eylül etkinliğinde şu cihazlar görücüye çıkacak:

iPhone 16 Serisi

iPhone 16 ailesinde toplam dört cihaz olacak: iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro. Muhtemelen 799 dolardan başlayan fiyatlarla iPhone 16 modeli ve 'Pro' sürümü ilk görücüye çıkacak cihazlar olacak.

Apple Watch 10

Apple'ın Eylül etkinliğinde göreceğimizden oldukça emin olduğumuz diğer ürün, Apple Watch 10 veya Apple Watch X olarak da adlandırılabilecek Apple Watch Series 10 akıllı saat olacak. Ek olarak, Apple Watch Ultra 3'ün de geleceği de iddia ediliyor.

AirPods 4 ve AirPods Pro 3

Ses cephesinde Apple AirPods 4 yeni giriş seviyesi kablosuz kulaklıkların tanıtılması bekleniyor. Aktif gürültü engelleme özelliği ve daha üstün şarj nitelikleri ile karşılaşabiliriz.

AirPods Max 2

AirPods Max'in en azından bir yeni renkte geleceği ve AirPods Pro 2'nin geçen yıl yaptığı gibi USB-C şarjına geçeceği söylentileri var.

iPad mini 7

Apple Eylül 2024 etkinliğinde yer alabilecek son ürün iPad mini 7 olabilir. iPad Air 2024 ve iPad Pro 2024 sadece birkaç ay önce piyasaya sürüldü, bu yüzden bir sonraki model iPad mini olabilir.

didem-bektas
Didem Bektaş
Tüm yazıları