BBM'in Görüntülü Görüşmesi Android ve iOS'a Geldi!

BlackBerry'nin bir zamanlar popüler anlık mesajlaşma uygulaması BBM' e yeni özellikler geliyor. Peki BBM'e ne gibi özellikler gelecek. İşte tüm detaylar!

SMS'in halen yaygın olduğu dönemlerde BlackBerry kullanıcıları internet üzerinden anlık mesajlaşma servisi olan BBM'i kullanıyordu. Hatta kullanıcılar sırf BBM için bir BlackBerry'li telefon alıyorlardı. Ancak devir sonralarda değişti. WhatsApp'ın çıkışıyla birlikte BBM büyük güç kaybetti.

BlackBerry'nin BlackBerry 10 işletim sistemiyle birlikte anlık mesajlaşma servisi olan BBM'in de diğer platformlara yani iOS ve Android'e geleceğinin müjdesini vermişti. BBM'i rakip platformlara getirmek bile BlackBerry'i kurtarmayınca BlackBerry kendi işletim sistemini bırakmış Andorid işletim sistemine sahip bir akıllı telefon üretmişti.

BlackBerry'nin sürekli yeni bir şeyler denemesine alışkın olduğumuz için BlackBerry şimdi de bir zamanlar popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan BBM'in görüntülü konuşma özelliğini Android ve iOS'a getirdi. BBM'in görüntülü konuşmayı destekleyen sürümü şimdilik sadece iOS ve Google Play Store Amerika kullanıcılarına açık. Bu özelliğin dünya genelinde kullanıma açılması da Temmuz ayında olacak.

Bu özelliğiyle birlikte daha çok Skype, Hangouts ve Facebook Messenger'a yaklaşan BBM bakalım ilerleyen günlerde ne gibi değişiklikler yapacak.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?