Bilgisayarlara WhatsApp Geliyor!

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması ve hemen hemen her akıllı telefonda bulunan WhatsApp artık Mac bilgisayarlara ve Windows'a geliyor! İşte tüm detaylar!

Facebook'un satın aldığı ve bu andan itibaren pek çok gelişme kaydeden popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp bilindiği gibi son olarak kullanıcıların güvenliği için uçtan uca şifrelemeneye geçmişti.

WhatsApp için ortaya atılan yeni bir iddia ise WhatsApp'ın bilgisayarlara geleceği yönünde. Bilindiği gibi WhatsApp WhatsApp Web adıyla tarayıcılara dolayısıyla bilgisayarlara gelmişti. WhatsApp Web'in çalışabilmesi için telefonunuzun yanınızda ve internete bağlı olması gerekiyordu. Ancak WhatsApp bundan daha ileriye gitmek istiyor.

WABetaInfo isimli bir Twitter hesabına göre WhatsApp'ın yeni planı Windows ve Mac platformlarında WhatsApp'ın masaüstü uygulamasını çıkartmak. WABetaInfo'nun paylaştığı ekran görüntülerinde WhatsApp'ın hazırladığı bültende Mac ve Windows platformları için hazırlanan indirme butonları dikkat çekiyor.

WhatsApp'ın masaüstü sürümlerinde neler olacağı daha belli değil. Bakalım WhatsApp'ın

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?