Dropbox kullanıcı sayısı sürekli artıyor!

Bulut depolamanın giderek artmasında ki etkin olarak rol alan Dropbox kullanım oranlarını açıkladı.

Teknoloji ilerledikçe insanların tercihleri de değişiyor. Daha önceden kişiler verilerini depolamak için pek çok seçenek kullanan kullanacılar zaman geçtikçe bu depolama ürünlerinde değişikliğe gitti. Son olarak kişiler verilerine her yerde ulaşabileceği cloud depolama seçeneği sunuldu.

Bu depolama seçeneğinini oluşturulmasında ön ayak olan şirketlerin başaında gelemn Dropbox firması bugün itibari ile kullanım oranlarını açıkladı.

Dropbox bilindiği gibi daha öncelerden çok kez hacklenmişti. Ancak bu Dropbox'ın büyümesine engel olamadı. Dropbox’tan yapılan açıklamaya göre 100 milyon yeni kullanıcı en fazla Brezilya, Hindistan, Almanya ve İngiltere’den geldi. Dropbox’un kullanıcı kitlesinin %75’lik dilimini ise Amerika dışından olduğu görülüyor. Dropbox'ın bu alanda pek çok rakibi olsa da yine de Dropbpx 2012 'den beri hızlı büyümeye devam ediyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?