Facebook Messenger Yenilendi!

Facebook'un popüler mesajlaşma uygulaması olan Facebook Messenger tasarımsal olarak yenilendi!

Facebook'un popüler mesajlaşma uygulaması olan Facebook Messenger tasarımsal olarak yeniliğe gitti. Bu kararı açıklayan kişi ise Facebook Messenger uygulamasının başında ki kişi olan David Marcus. Marcus sosyal medya üzerinden paylaştığı resimler Facebook'un yeni görüntülerini paylaştı.

Google'ın ilk olarak Android'in Lollipop işletim sistemi ile hayatımıza dahil ettiği Material Design anlayışı Facebook Messenger'in yeni tasarım anlayışı olmuş.

Bilindiği gibi Facebook Messenger şimdiye dek her platformda aynı tasarım anlayışına sahipti. Ancak Android tarafında yapılan bu tasarım değişikliliği ile bu bütünlük bozulmuş oldu.

Bakalım ilerleyen günlerde farklı platformlarda da Facebook Messenger materyal tasarım anlayışını benimseyecek mi ?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?