Galaxy Note 6 Android N ile gelebilir!

Samsung'un Note serisinin yeni amiral gemisi olması beklenen Galaxy Note 6 ortaya atılan dedikodular doğruysa eğer Google'ın yeni Android'i Andorid N ile gelebilir!

Kore merkezli haber siteleri Samsung'un Note serisinin yeni amiral gemisi olması beklenen Galaxy Note 6 hakkında imkansıza yakın bir iddia ortaya atıldı. Eğer ki iddialar doğruysa Samsung Note serisinin yeni amiral gemisi olacak olan Galaxy Note 6'yı Google'ın yeni çıkartacağı Android işletim sistemi Android N ile birlikte gelecek.

Bilindiği gibi Andorid'in son sürümü olan ve daha adı bile belli olmayan "Android N" geçtğimiz günlerde geliştiricilere dağıtılmaya başlanmıştı. Ancak Andorid N'in bu sürümü daha yolun başında yani final sürümünün çıkmasına daha çok zaman gerekiyor.

Google ise Android N'in takvimini belirlemiş durumda. Google'a göre OEM'lerin Android N'ye erişiminin yaz aylarında sağlanacak. Bu nedenle Samsung'un Galaxy Note 6'yı Andorid'in son sürümü olan Andorid N ile birlikte getirmesi için epey çabalaası gerektiği ortada. Bu zamana dek Samsung'un Andorid güncellemelerini cihazlarına vermede ki sürelerine bakacak olursak Galaxy Note 6'nin ilk Android N'li telefon olmayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?