Galaxy S8'i İade Ederseniz VR Kulaklık Sizde Kalıyor!

Samsung Galaxy S8'i ön sipariş edenler VR kulaklık hediyesini alanlar, üretim kusuru olan telefonlarını geri verdiklerinde VR kulaklık kendilerinde kalacak...

Samsung Galaxy S8'i satışa sunduktan sonra kısa süre sonra kırmızı ekran sorunu ortaya çıktı. Samsung söz konusu sorunu düzeltecek bir yazılım güncellemesi sunarken oldukça hızlı davrandı ancak bazı Galaxy S8 sahipleri telefonlarını geri göndermeyi düşünüyor.

Bir süre önce Samsung Galaxy S8'in ekranında bulunan kırmızı ekran sorununu düzeltmesini alan bir kullanıcı Samsung'u arayıp geri ödeme talebinde bulunduğunu ve Galaxy S8'i alırken Samsung Gear VR kulaklığı setinide ücretsiz olarak aldığını ve setin onda kalabileceğini sordu.

Samsung Gear VR kulaklığının onda kalmasının geri ödemeyi etkilemeyeceğini ve ön sipariş aldığı Samsung Galaxy S8'yi iade ederken tam tutar alacağı belirtildi.

Samsung temsilcisi bu konuda çok açıktı ve muhtemelen diğer Galaxy S8 / S8+ sahipleri iadeleri talep ettikten sonra bu iade politikasını uygulayacaklar.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.