Google Play Filmler Türkiye'de!

Google'ın tıpkı iTunes gibi film kiralama servisi olan Google Play Filmler nihayet Türkiye'de kullanıma sunuldu.Peki Google Play Filmler nasıl kullanılır ? İşte detaylar.

Google'ın bilindi gibi pek çok servisi ülkemizde çeşitli sebeplerden dolayı kapalı. Bunlardan bazıları Google Now, Google Play Müzik ve Google Play Filmler. Bu servislerden birisi olan Google Play Filmler artık Türkiye'de de kullanılabilecek.

Google Play Filmlerin mantığı Apple'ın iTunes playformu üzerinde ki filmler mantığıyla aynı. Dünya genelinde pek çok ülkede kullanımda olan Google Play Filmler servisi Türkiye'de de kullanıma açıldı. Servisin amacı ise kullanıcıların filmleri dilerlerse kiralamaları ya da satın alabilmeleri.

Google Play Filmler'de ki filmleri kiralamak 4, satın almak ise 17 TL gibi fiyatlardan başlıyor. Filmlerin fiyatları görüntü kalitesine göre değişiklik gösteriyor. iTunes varken kullanıcıların Google Play Filmleri tercih etmeyeceği de konuşulsa da Türkiye'de pek çok kişi internet üzerinden filmlere para ödemek istemiyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?